Szolgáltatások
POS-analízis
POS-analízis
Dizájn
Dizájn
Szaktanácsadás
Szaktanácsadás
SCM
SCM
Harmonizáció
Harmonizáció
Gyártás
Gyártás
Co-packing
Co-packing
POS-szolgáltatások
POS-szolgáltatások
Sikerfigyelés
Sikerfigyelés

Időszakos promóciók

A GfK (társadalmi piackutató intézet) “Alkalmakhoz kötődő vásárlások” című tanulmánya kimutatta, hogy az összes vásárlás 40%-a köthető valamilyen alkalomhoz. Ahogy a nagy ünnepek és szezonális események, más alkalmak is előfordulnak az év során, így a családi reggelik vagy a munka utáni ajánlatok, amelyek magas értékesítési potenciált rejtenek magunkban a márkagyártók és a kereskedők számára. A limitált kiadású termékek és az időszakos promóciók vágyat ébresztenek, és határozott lépésekre késztetik a vásárlókat.

Elemes szerkezet és összehangolás

A márkagyártók egyre többet dolgoznak nemzetközi POS-koncepciókon annak érdekében, hogy a globális márkának egységes és folyamatos jelenlétet biztosítsanak minden országban. Az elemes szerkezetek kidolgozásának folyamatában nagyon fontos tényező, hogy ne vesszen el a display-megoldás érzelmi hatása; hiszen pontosan ez az, ami a vásárlókat megállítja és vásárlásra készteti. Az elemes szerkezetű koncepciókat általában úgy tervezik, hogy kreatív dekorációs elemekkel és/vagy egyéb POS-aktivitásokkal legyenek kiegészíthetők.

 

Az STI Group, avagy az innovatív és kreatív csomagolási és POS-megoldások szakértője, világszerte ismert márkanév.

Mint a márkák partnere, az STI Group küldetése, hogy hosszú távon megvédje azokat az értékeket, amelyeket a megrendelők termékei képviselnek, illetve a termékek sikerességét elősegítse, támogassa. A vállalat célja, hogy mindez költséghatékonyan valósuljon meg, továbbá az értékesítéshelyi márkabemutatás a leghatékonyabb legyen. Az STI Group megrendelői köréhez kiskereskedelmi csoportok, ügynökségek és a top 20 nemzetközi márkából 15 tartozik.

Az innováció és a minőség fontosságát kihangsúlyozva, az STI Group mintegy 2000 alkalmazottat foglalkoztat és 2016-ben több mint 290 millió euró árbevételt ért el.